Actriţa Daniela Nane, implicată într-un accident de circulaţie în Capitală

Actriţa Daniela Nane a fost implicată, în urmă cu o zi, într-un accident de circulaţie în Capitală, maşina pe care o conducea lovind un autoturism aflat în faţa sa.

436 afișări
Imaginea articolului Actriţa Daniela Nane, implicată într-un accident de circulaţie în Capitală

Actriţa Daniela Nane, implicată într-un accident de circulaţie în Capitală (Imagine: Mediafax Foto)

"Daniela Nane circula, duminică, în jurul orei 18.30, cu o maşină marca Audi A3 pe Bulevardul Barbu Delavrancea, pe sensul dinspre strada Ion Mihalache către Bulevardul Kiseleff. La intersecţia cu strada Ion Mincu, din cauza nepăstrării distanţei în mers, a lovit din spate un autoturism Seat Ibiza care circula în acelaşi sens. În urma accidentului nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

Daniela Nane şi şoferul maşinii Seat Ibiza au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

"Daniel Nane a fost sancţionată cu trei puncte penalizare şi patru puncte de amendă, dar a plătit 100 de lei în 24 de ore", a mai spus comisarul Christian Ciocan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici