Actriţa Laurel Griggs, care a avut peste o mie de apariţii pe Broadway, a murit la 13 ani

Actriţa americană Laurel Griggs, care a avut peste o mie de apariţii în reprezentaţii pe Broadway, New York, şi a participat de două ori la emisiunea NBC "Saturday Night Live", a murit la vârsta de 13 ani, în urma unor complicaţii provocate de astmul de care suferea, potrivit cnn.com.

429 afișări
Imaginea articolului Actriţa Laurel Griggs, care a avut peste o mie de apariţii pe Broadway, a murit la 13 ani

Actriţa Laurel Griggs, care a avut peste o mie de apariţii pe Broadway, a murit la 13 ani

Informaţia despre decesul actriţei, care s-a produs pe 5 noiembrie, a fost făcută publică de familia acesteia, pe platforma de socializare online Facebook.

Laurel Griggs şi-a făcut debutul pe Broadway în 2013, la vârsta de 6 ani, în rolul Polly din spectacolul "Pisica pe acoperişul fierbinte", de Tennessee Williams.

A devenit cunoscută cu rolul din spectacolul premiat cu Tony "Once", în care a jucat alături de Scarlett Johansson. Griggs a jucat 17 luni acest rol, în perioada 2013 - 2015.

De atunci a avut peste o mie de apariţii, în reprezentaţii ale unor spectacole precum "Visul unei nopţi de vară" şi "How to Succeed in Business Without Really Trying."

Laurel a apărut şi în două ediţii ale emisiunii TV "Saturday Night Live", dar şi în producţia Amazon "Cafe Society", de Woody Allen, alături de Steve Carell.

De asemenea, a apărut în reclame şi şi-a împrumutat vocea unui personaj din serialul de animaţie "Bubble Guppies".

Taguri:
laurel griggs,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici