Actriţa Natasha Richardson, transportată la un spital din New York

Actriţa britanică Natasha Richardson a fost transportată la un spital din New York, în urma unui grav accident de schi suferit în Canada, când a suferit leziuni severe la nivelul capului, informează bbc.co.uk.

387 afișări
Imaginea articolului Actriţa Natasha Richardson, transportată la un spital din New York

Actriţa Natasha Richardson, transportată la un spital din New York (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa britanică a părăsit teritoriul canadian, unde avusese loc accidentul, la bordul unui avion privat, fiind însoţită de soţul ei, actorul irlandez Liam Neeson.

Natasha Richardson, în vârstă de 45 de ani, a părut neafectată, iniţial, de căzătura suferită pe pista de schi destinată începătorilor, în staţiunea canadiană Mont Tremblant, însă leziunile s-au dovedit a fi mult mai grave.

Actriţa britanică a fost însoţită spre baza pârtiei de antrenorul de schi, care a solicitat imediat intervenţia patrulei medicale. Actriţa nu prezenta niciun semn vizibil de rană şi se simţea foarte bine, însă patrula medicală canadiană a respectat regulile stricte din staţiunea canadiană, însoţind-o până la hotel şi sfătuind-o să consulte un medic.

După o oră, Natasha Richardson s-a plâns de dureri de cap şi a fost transportată la Centre Hospitalier Laurentien, iar apoi a fost transferată la Hopital du Sacre-Coeur, din Montreal. Soţul ei, actorul Liam Neeson, care se afla în Toronto, unde filma pentru producţia "Chloe", a venit cu primul avion, pentru a fi alături de soţia lui.

Surse apropiate spun că spitalul american din Manhattan, unde actriţa britanică a fost transferată, se află mai aproape de reşedinţa familiei Richardson - Neeson. Un buletin medical detaliat va fi dat publicităţii în cursul zilei de miercuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici