Actriţa Patrice Wymore, văduva lui Errol Flynn, a murit la 87 de ani

Actriţa Patrice Wymore, văduva starului hollywoodian Errol Flynn, a murit din cauza unei maladii pulmonare la vârsta de 87 de ani, a anunţat, luni, agentul ei de presă.

354 afișări
Imaginea articolului Actriţa Patrice Wymore, văduva lui Errol Flynn, a murit la 87 de ani

Errol Flynn (Imagine: Hepta)

Patrice Wymore a murit, sâmbătă, la ferma ei din Portland, în Jamaica, a precizat Robb Callahan, agentul de presă al familiei Flynn.

Născută în Kansas, Patrice Wymore şi-a început cariera pe scenele de pe Broadway şi l-a cunoscut la scurt timp după aceea pe Errol Flynn, devenit celebru după ce a interpretat roluri principale într-o serie de comedii romantice.

Cei doi, care au jucat împreună în filmul "Rocky Mountain", s-au căsătorit în octombrie 1950, la Nisa, în Franţa, şi au avut împreună o fiică, Arnella.

Errol Flynn a murit în 1959, iar Patrice Wymore nu s-a recăsătorit niciodată.

Printre rolurile notabile făcute de Patrice Wymore se numără cele din filmele "King's Rhapsody" (1955) şi "Banda celor 11/ Ocean's Eleven" (1960), în care a apărut alături de Frank Sinatra, Dean Martin şi Sammy Davis Jr. A apărut şi în câteva producţii de televiziune şi a decis să renunţe la actorie în 1970.

Familia Flynn are un singur moştenitor: actorul Luke Flynn, singurul fiu al Arnellei Flynn.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici