Actriţa Zsa Zsa Gabor, în vârstă de 93 de ani, internată după ce a căzut din pat

Actriţa Zsa Zsa Gabor, în vârstă de 93 de ani, a fost internată de urgenţă, sâmbătă seara, într-un spital din Los Angeles, după ce a căzut din pat şi şi-a fracturat câteva coaste, a anunţat canalul NBC News.

79 afișări

Actriţa se uita la televizor, în reşedinţa ei din cartierul Bel Air din Los Angeles, şi a căzut din pat în momentul în care a încercat să telefoneze unui prieten.

Zsa Zsa Gabor a fost internată la spitalul Ronald Reagan University of California Medical Center, a anunţat NBC News, fără a preciza în ce stare se află actriţa.

Actriţa a fost victima unui accident grav de automobil în 2002, în urma căruia a rămas parţial paralizată. Actriţa de origine maghiară a suferit şi un atac cerebral în 2005.

Zsa Zsa Gabor, desemnată Miss Ungaria în 1936, s-a mutat la Hollywood pentru a deveni actriţă şi a jucat în multe lungmetraje şi seriale de televiziune. Cunoscută pentru rolurile din "Moulin Rouge" (1952), regizat de John Huston, şi din "Stigmatul răului/ Touch of Evil" (1958) de Orson Welles, Zsa Zsa Gabor a devenit celebră mai ales pentru coafurile şi ţinutele ei spectaculoase, dar şi pentru numeroasele ei mariaje.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici