Acuzat că şi-a înşelat soţia, Messi este apărat de soţia unui fotbalist

Lionel Messi ar avea probleme în căsnicia cu Antonela Roccuzzo, versiune respinsă de partenera lui Cesc Fabregas.

836 afișări
Imaginea articolului Acuzat că şi-a înşelat soţia, Messi este apărat de soţia unui fotbalist

Acuzat că şi-a înşelat soţia, Messi este apărat de soţia unui fotbalist

Dezbaterea zilei în Argentina este dată de zvonul că Leo Messi, deţinătorul Balonului de Aur, şi-ar fi înşelat soţia, Antonela Roccuzzo, pe care o cunoaşte de când erau copii.

Potrivit presei, starul de la Inter Miami ar fi avut o aventură cu o jurnalistă, iar până la divorţ ar fi un pas relativ mic în familia Messi.

Soţia lui Cesc Fabregas, fost coleg cu Leo la Barcelona, dezminte versiunea, prin intermediul profilurilor de socializare.

„Ceea ce spun aceste surse mass-media nu are sens”, scrie Daniella Semaan, care o cunoaşte bine pe soţia lui Messi şi oferă asigurări că zvonurile sunt nefondate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici