Adele şi-a anulat concertele din turneul său din cauza unor probleme vocale grave: Sunt devastată

După ce a susţinut 121 de concerte în mai puţin de doi ani, cântăreaţa britanică Adele a anunţat vineri că îşi anulează ultimele două show-uri din turneul din acest an, în urma unor probleme pe care le are la coardele vocale, potrivit Huffington Post.

891 afișări
Imaginea articolului Adele şi-a anulat concertele din turneul său din cauza unor probleme vocale grave: Sunt devastată

Adele şi-a anulat concertele din turneul său din cauza unor probleme vocale grave: Sunt devastată

“Nu ştiu nici măcar cum să încep,” a scris cântăreaţa într-o postare emoţionantă pe Facebook.

“Am fost la medicul meu ORL în această seară, pentru că nu am avut voce deloc astăzi şi se pare că mi-am deteriorat coardele vocale”, a explicat artista precizând că a fost sfătuită de medici să nu mai cânte. “A afirma că mi se rupe sufletul ar însemna să minimizez”.

Anunţul făcut de Adele vine după două concerte de succes de pe Stadionul Wembley din Londra, pe 28 şi 29 iunie, la care au participat în jur de 100.000 de persoane în fiecare seară. Vestea pare să confirme şi zvonurile că acesta va fi turneul final al artistei.

În programul concertelor de pe Wembley, Adele a inclus un bilet scris de mână în care sugera că nu va mai face turnee: “Turneele prea nu mi se potrivesc. Sunt o persoană căreia îi place să stea acasă şi mă bucur din toate nimicurile. Mai ales că sunt dramatică şi am o istorie îngrozitoare cu turneele. Până acum!”

Adele a declarat vineri că spectacolele sale de pe Stadionul Wembley erau „printre cele mai mari şi mai bune spectacole din viaţa mea”, dar a explicat că a avut probleme vocale, forţându-şi vocea.

Ea a spus că s-a gândit chiar la playback în ultimele două spectacole programate, pentru a avea ocazia de a mai sta printre fani, dar a decis să nu facă acest lucru: “N-aş putea face asta într-un milion de ani. Nu aş fi eu însămi acolo sus.”

Adele a suferit de o hemoragie vocală recurentă, care a forţat-o să îşi amâne unele spectacole pentru o intervenţie chirurgicală în 2011. Cântăreaţa a trebuit să îşi anuleze anumite concerte din turneul din august 2016 din cauza unei răceli.

Artista a precizat că banii pentru biletele concertelor vor fi rambursaţi dacă spectacolele de la finalul turneului nu vor fi reprogramate şi a promis că va da mai multe informaţii în zilele următoare.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep". Cel de-al treilea album al cântăreţei, intitulat "25", a fost lansat pe 20 noiembrie 2015, bătând toate recordurile, atât pe piaţa din Marea Britanie, cât şi în SUA.

Adele, care a câştigat şase premii Grammy cu albumul ei din 2011, intitulat "21", a doborât recordul de debut în privinţa vânzărilor săptămânale de discuri în Statele Unite, atunci când a revenit în industria muzicală, după patru ani de absenţă, cu un nou album de studio - "25". Artista are, în total, 10 premii Grammy, dar şi un premiu Oscar, primit în 2013, pentru "Cel mai bun cântec original" - melodia "Skyfall", care a asigurat coloana sonoră a peliculei cu agentul secret James Bond "Skyfall".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici