Adriana Bahmuţeanu, audiată la Poliţia Pantelimon. Care sunt acuzaţiile lui Silviu Prigoană

Adriana Bahmuţeanu a fost audiată la Poliţia Pantelimon, după ce soţul său, deputatul PDL Silviu Prigoană, a făcut o plângere pe numele acesteia pentru rele tratamente aplicate minorului, informează surse din Poliţie.

2234 afișări
Imaginea articolului Adriana Bahmuţeanu, audiată la Poliţia Pantelimon. Care sunt acuzaţiile lui Silviu Prigoană

Adriana Bahmuţeanu, audiată la Poliţia Pantelimon. Este acuzată de Silviu Prigoană de rele tratamente aplicate minorului (Imagine: Alin Ionescu / MediafaxFoto)

Adriana Bahmuţeanu a fost audiată, vineri dimineaţă, de poliţiştii oraşului Pantelimon, după ce, la data de 17 august, soţul său, Silviu Prigoană, a depus o plângere în care a acuzat-o de rele tratamente aplicate minorilor.

Cei doi soţi s-au separat în această vară, iar Adriana Bahmuţeanu s-a mutat, împreună cu cei doi copii pe care îi are cu Silviu Prigoană, într-o locuinţă din oraşul Pantelimon, despre care a afirmat în presă că ar aparţine unor prieteni.

La scurt timp după ce aceasta a plecat de acasă, deputatul PDL Silviu Prigioană a depus pe numele ei o plângere în care, susţin surse din poliţie, a spus că "cei doi copii ar dormi pe jos şi trăiesc în condiţii improprii".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici