Al doilea lungmetraj "Sex and the City" va fi lansat pe 28 mai 2010

Al doilea lungmetraj inspirat din serialul de succes "Sex and the City/ Totul despre sex" va fi lansat pe 28 mai 2010, au anunţat producătorii, studiourile americane Warner Bros. şi New Line, informează allocine.fr.

106 afișări
Imaginea articolului Al doilea lungmetraj "Sex and the City" va fi lansat pe 28 mai 2010

Al doilea lungmetraj "Sex and the City" va fi lansat pe 28 mai 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei americane de specialitate, filmările pentru cel de-al doilea lungmetraj inspirat din serialul "Sex and the City/ Totul despre sex" au început recent, iar data de 28 mai coincide cu cea a lansării primei versiuni pentru marile ecrane (28 mai 2008).

Al doilea lungmetraj se mută la Londra, scene cheie din această producţie urmând să fie filmate, timp de şase săptămâni, în iarna 2009/ 2010.

"În următorul film, Big va pierde foarte mulţi bani şi va fi nevoit să-şi ia o slujbă la Londra, unde va locui singur într-o garsonieră, fără luxul de cinci stele cu care era obişnuit. Big, foarte deprimat, va ajunge să se culce cu altă femeie. El îi va mărturisi, însă, acest lucru lui Carrie, iar ea va merge la Londra pentru a-l confrunta. După ce îl părăseşte, ea descoperă că este însărcinată", a dezvăluit o sursă apropiată producătorilor.

Ca şi în cazul primului lungmetraj inspirat din serialul "Totul despre sex", John Melfi şi Sarah Jessica Parker vor fi producători executivi, împreună cu Patrick King.

Fanii serialului nu se vor bucura numai de această continuare, în care personajul Carrie Bradshow va fi o femeie mai matură, căsătorită şi mai înţeleaptă. Autoarea serialului "Totul despre sex", scriitoarea Candace Bushnell, a declarat anul trecut că a semnat un contract "pentru a scrie două romane despre anii de adolescenţă ai lui Carrie Bradshow".

Lungmetrajul inspirat din serialul de televiziune "Totul despre sex" a avut un succes enorm, cu cele mai bune încasări obţinute vreodată în box office-ul nord-american de o comedie romantică sau de un film destinat în special publicului feminin, surclasând producţia "Diavolul se îmbracă de la Prada" (2006). Acest lungmetraj a avut încasări de 415,25 milioane de dolari la nivel mondial.

Sarah Jessica Parker a revenit la personajul care a făcut-o celebră, jurnalista Carrie Bradshow, pentru adaptarea cinematografică a serialului de televiziune "Totul despre sex". Alături de ea, pe lângă Chris Noth, în rolul lui Mr Big, şi trioul feminin Kim Catrall, Kristin Davies şi Cynthia Nixon, a mai jucat Jennifer Hudson, recompensată cu premiul Oscar, în rolul asistentei personale a lui Carrie.

Citeşte şi:

"Totul despre sex" va avea o continuare

Al doilea lungmetraj "Sex and the City/ Totul despre sex", filmat la Londra

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici