Alertă antiteroristă în timpul unui concert la Viena. Ce vibra de fapt în geanta unei femei

O jucărie sexuală, care a început să vibreze la garderobă, în timpul unui concert cu muzică din Richard Wagner la Wiener Konzerthaus, a declanşat o alertă antiteroristă provocând intervenţia poliţiei, anunţă New York Post

616 afișări
Imaginea articolului Alertă antiteroristă în timpul unui concert la Viena. Ce vibra de fapt în geanta unei femei

Alerta antiteroristă în timpul unui concert la Viena cauzată de o jucărie sexuală

Orchestra interpreta un program care includea partiturile “Idila lui Siegfried” şi “Walkyria” de Richard Wagner când reprezentanţii sălii de spectacole au fost alarmaţi de un sunet suspect.

Zumzetul provenea dintr-o geantă lăsată la garderobă astfel că poliţia a fost chemată de urgenţă. Experţii în explozive au examinat bagajul cu un aparat cu radiaţii electromagnetice de tip "X" ca să descopere că nu conţine decât o jucărie sexuală care s-a declanşat din întâmplare.

Potrivit presei austriece, alerta nu a provocat întreruperea concertului.

“După spectacol, servieta a fost înapoiată proprietarului şi partenerei acestuia”, a arătat poliţia într-o declaraţie pentru cotidianul Kurier. “Li s-a adus la cunoştinţă incidentul din timpul spectacolului şi ofiţerii le-au urat o seară plăcută”, au declarat oficialii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici