Alexandra Stan, în turneu în cluburile din Statele Unite ale Americii

Alexandra Stan va cânta în mai multe oraşe din Statele Unite ale Americii, printre care Chicago şi Los Angeles, în cadrul unui turneu de promovare a artistei în cluburile americane.

416 afișări
Imaginea articolului Alexandra Stan, în turneu în cluburile din Statele Unite ale Americii

Alexandra Stan (Imagine: Catalin Abagiu/ Mediafax Foto)

Cântăreaţa va interpreta atât hituri care au consacrat-o, precum "Mr. Saxobeat" şi "Lemonade", cât şi piese de pe următorul său album, care va fi lansat vara aceasta, informează MediaPro Music.

Totodată, artista va lansa în Statele Unite ale Americii albumul "Saxobeats", dar nu va neglija nici fanii din România. La întoarcerea în ţară, în primăvară, Alexandra Stan va lansa un nou videoclip.

După ce zilele trecute Alexandra a susţinut concerte în Miami, Las Vegas, San Francisco şi Tampa (Florida), următoarele oraşe în care artista se va întâlni cu fanii săi sunt Chicago (21 februarie), San Diego (22 februarie) şi Los Angeles (23 februarie).

"Primele concerte din turneu au fost extraordinare, publicul m-a primit foarte bine. Cluburile în care am cântat au fost arhipline, şi, spre surprinderea mea, foarte mulţi dintre cei prezenţi ştiau versurile pieselor mele, iar acest lucru m-a bucurat foarte tare", a declarat Alexandra Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici