"Am consumat la fel de multă cocaină ca Whitney, e un miracol că nu am murit". Ce vedetă ar fi putut sfârşi la fel ca Whitney Houston

"Am consumat la fel de multă cocaină ca Whitney, este un miracol că nu am murit", este declaraţia surprinzătoare a unei vedete de talie internaţională, care mărturiseşte că renunţarea la dependenţa de stupefiante şi alcool a fost cea mai mare realizare a vieţii.

811 afișări
Imaginea articolului "Am consumat la fel de multă cocaină ca Whitney, e un miracol că nu am murit". Ce vedetă ar fi putut sfârşi la fel ca Whitney Houston

"Am consumat la fel de multă cocaină ca Whitney, e un miracol că nu am murit". Ce vedetă ar fi putut sfârşi la fel ca Whitney Houston

Elton John, care a împlinit recent 65 de ani, spune că dacă nu ar fi reuşit să-şi învingă dependenţa de droguri, cu siguranţă ar fi sfârşit la fel ca Whitney Houston, cântăreaţa americană care a decedat în urmă cu şase săptămâni, la doar 48 de ani.

"Probabil că aş fi fost mort demult. Nu am vrut să sfârşesc precum Whitney şi aş fi putut cu uşurinţă să sfârşesc aşa. Este un miracol că nu s-a întâmplat asta, pentru că sunt sigur că am consumat la fel de multă cocaină ca ea", a dezvăluit cântăreţul şi compozitorul britanic, care a vândut peste 250 de milioane de discuri în întreaga lume.

Afirmaţiile lui Elton John intervin la doar şase săptămâni de la decesul prietenei sale, Whitney Houston, care a fost găsită moartă în baia unei camere de hotel. Un raport preliminar al legiştilor, prezentat săptămâna trecută, arăta că problemele cardiace şi cocaina ingerată au contribuit la moartea prin înec a fostei vedete americane. Legiştii au susţinut atunci că Whitney Houston era "un consumator obişnuit" de cocaină.

Nu este pentru prima dată când Elton John, căsătorit cu David Furnish din 2005, vorbeşte deschis despre dependenţa sa de alcool şi droguri. El s-a descris în repetate rânduri drept "o harababură" şi susţine că "cea mai mare realizare a vieţii" a fost faptul că a reuşit, în 1990, să-şi învingă dependenţa de alcool şi droguri.

"Dacă nu aş fi reuşit, nu aş fi fost persoana care sunt astăzi. Nu l-aş avea pe Zachary (n.r. - fiul său de un an), nu l-aş avea pe David, nu aş avea nimic", a mai spus Elton John.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici