Amber Heard nu mai vrea bani de la Johnny Depp: Şi-a retras cererea de pensie alimentară

În mijlocul audierilor pentru pronunţarea sentinţelor şi declaraţiilor în cazul divorţului scandalos, Amber Heard şi-ar fi retras cererea pe care o înaintase în instanţă pentru a primi suport financiar temporar de la Johnny Depp, potrivit unui nou raport, relatează site-ul american TMZ.

3187 afișări
Imaginea articolului Amber Heard nu mai vrea bani de la Johnny Depp: Şi-a retras cererea de pensie alimentară

Amber Heard nu mai vrea bani de la Johnny Depp: Şi-a retras cererea de pensie alimentară (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În presa americană se zvoneşte că Amber Heard ar fi retras cererea pentru pensie alimentară, după ce media a măsluit adevărul, răspândind speculaţia că actriţa umblă după averea lui Johnny Depp.

Site-ul american de cancan TMZ a prezentat marţi un raport pe surse conform căruia Amber a depus iniţial cererea de pensie alimentară pentru că bănuia că aceasta e o practică comună în cazul unui divorţ. Totuşi, actriţa s-a răzgândit, deoarece tot scandalul a translatat atenţia presei de la problema "mult mai serioasă" legată de violenţa domestică. Mai mult, Amber crede că avocaţii lui Depp încearcă să răstoarne percepţia presei, pretinzând că actriţa umblă după averea lui Johnny Depp.

TMZ a obţinut documente din dosarul procesului de divorţ care arată faptul că "tot acest scandal din jurul cererii de suport financiar a lui Amber mută atenţia de la problema gravă legată de violenţa domestică."

Amber a declarat în instanţă că Johnny Depp a câştigat 30 de milioane de dolari în 2015, aşa încât judecătorii ar fi putut să-l oblige pe actor să-i plătească o pensie alimentară temporară de 1 milion de dolari pe lună, potrivit contactmusic.com.

În timp ce soţia Amber Heard a continuat să-l acuze de violenţă domestică, actorul a plecat în turneu şi chiar le-a vorbit fanilor săi pe YouTube despre performanţa sa din Europa, cu trupa Hollywood Vampires, potrivit usmagazine.com.

Fotografii cu Amber Heard cu chipul tumefiat au devenit virale, dar mai multe celebrităţi au sărit în apărarea lui Depp. Printre starurile care au mărturisit împotriva acţiunilor de defăimare ale lui Amber Heard împotriva lui Johnny Depp se numără fosta soţie a acestuia, Vanessa Paradis şi fiica lor, Lily-Rose, Depp, dar şi actorul Benicio del Toro.

Apropiaţii lui Johnny Depp socotesc aceste acţiuni ale lui Heard, care s-a căsătorit cu actorul în februarie 2015, maniere meschine de a pune mâna pe averea lui, estimată la 400 de milioane de $.

"Nu este vorba de bani. Tot ce încearcă Amber este să iasă dintr-un mariaj în care a fost abuzată ", susţine, în acelaşi timp, o sursă din cercul de prieteni al actriţei.

Între timp, starul producţiei “Piraţii din Caraibe” este "în aşteptare pentru ziua lui în instanţă," spune un apropiat al acestuia. Celebrul cuplu are stabilită o audiere, pe data de 17 iunie, când judecătorii ar trebui să decidă dacă actorul va ieşi de sub ordinul de restricţie temporară.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe" - sau "Chocolat" şi "Donnie Brasco" -, cât şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom". A jucat în multe filme ale regizorului american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008.

Amber Laura Heard este o actriţă americană născută în 1986, în Austin, Texas. Heard a jucat în filmul nominalizat la Oscar, "North Country" (2005), în care a interpretat o serie de flashback-uri ale personajului jucat de Charlize Theron. Aceasta a mai apărut în "Syrup" (2013), "Drive Angry" (2011) 3D, "The Joneses" (2009), "Never Back Down" (2008), "Alpha Dog" (2006) şi "Friday Night Lights" (2004). Pe micul ecran, Heard a debutat în drama "Hidden Palms" (2007), şi a avut roluri episodice în serialul "Californication" (2007) şi "Criminal Minds" (2005).

Heard trăieşte în Los Angeles, fiind implicată activ în acţiunile organizaţiei Amnesty International. În 2015, s-a căsătorit cu actorul Johnny Depp.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici