Amy Winehouse, Paul Walker, celebrităţi care au murit. Ultimele postări tulburătoare ale starurilor în mediul online

Deşi tweet-urile nu sunt cele mai importante lucruri pe care o persoană le lasă în urmă, uneori, se întâmplă ca acestea să fie cele mai apăsătoare, fapt ce este ilustrat de ultimele postări de pe platformele online ale celebrităţilor de la Hollywood care nu mai sunt în viaţă.

6362 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse, Paul Walker, celebrităţi care au murit. Ultimele postări tulburătoare ale starurilor în mediul online

Amy Winehouse, Paul Walker, celebrităţi care au murit. Ultimele postări tulburătoare al starurilor în mediul online (Imagine: Mediafax Foto)

Site-ul Unilad a adunat ultimele postări ale celebrităţilor de pe reţeaua de microblogging Twitter.

Amy Winehouse, cântăreaţă (1983-2011)

În tragicul caz al artistei care a murit la 27 de ani, din cauza consumul excesiv de alcool, ultima sa postare oferă detalii despre starea fizică şi mentală în care se afla cu câteva zile înainte de deces: "oinka oikna oinka why you awake/ oinka oikna oinka de ce eşti treaz".

Paul Walker, actor (1973-2013)

Walker şi-a promovat ultimul film, "Fast and Furious 7/ Furios şi Iute 7", ataşând o fotografie în care apare alături de Vin Diesel şi Tyrese Gibson, scriind: "S-au întors băieţii. Eşti gata?".

Robin Williams, actor (1951-2014)

În ultima postare din mediul virtual, regretatul actor i-a urat la mulţi ani fiicei sale Zelda: "La mulţi ani, Zelda Rae Williams!".

Reeva Steenkamp, model (1983-2013)

Fotomodelul sud-african a fost împuşcat mortal de iubitul ei, Oscar Pistorius. În ultima postare de pe Twitter, aceasta îşi întreba fanii dacă au pregătit ceva special pentru partenerii lor cu ocazia Sfântului Valentin: "Ce aţi pregătit pentru dragostea voastră mâine???".

Michael Clarke Duncan, actor (1957-2012)

Unele celebrităţi au lăsat în urmă postări pline de entuziasm, ajutându-şi astfel fanii să şi le amintească cu drag. Este şi cazul actorului Michael Clarke, care a scris pe Twitter: "A câştigat Silva!!!", împărtăşind cu fanii un moment de bucurie.

Leonard Nimoy, actor (1931-2015)

Uneori, cuvintele lăsate sunt apăsătoare. Înainte să se stingă, Nimoy a scris: "Viaţa este ca o grădină . Poţi avea parte de momente perfecte, dar nu le poţi păstra decât în amintire".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici