Rockerul Mick Jagger s-a apucat de yoga anti-gravitaţională - VIDEO

Potrivit unor surse, Sir Mick Jagger s-ar fi apucat de yoga anti-gravitaţională - practicată fără a se atinge podeaua - pentru a se menţine în formă pentru viitoarele concerte Rolling Stones, scrie contactmusic.com.

533 afișări
Imaginea articolului Rockerul Mick Jagger s-a apucat de yoga anti-gravitaţională - VIDEO

Rockerul Mick Jagger s-a apucat de yoga anti-gravitaţională (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Rockerul în vârstă de 73 de ani se duce în mod regulat la sesiunile dure de acrobaţie aeriană - stând agăţat într-un hamac, la 2 metri deasupra solului, practicând diverse exerciţii folosindu-şi doar greutatea corpului - pentru a-şi menţine silueta, astfel încât să fie apt de a performa în cadrul concertelor Rolling Stones, care sunt suficient de solicitante.

Această tehnică ajută organismul să devină mai puternic şi creşte nivelurile de serotonină şi dopamină - cunoscuţi şi ca hormonii fericirii.

Instructorul de yoga anti-gravitaţională Nuno Campos, de la Virgin Active, a declarat pentru Daily Mail: ''Există numeroase beneficii ale practicării acestui tip de yoga, cel mai notabil fiind că măreşte flexibilitatea musculară şi mobilitatea articulaţiilor. Este extrem de benefic şi pentru inimă''.

''De asemenea, eliberează tensiunea musculară prin decompresia şi hidratarea discurilor vertebrale din interiorul coloanei vertebrale. Acest lucru permite mai mult spaţiu pentru nervii din ​​măduva spinării, ceea ce poate ameliora durerea resimţită la nivelul coloanei''.

''Deşi sunt exerciţii dure, după ce se termină sesiunea te simţi uimitor, datorită eliberării hormonilor fericirii'', a adăugat instructorul.

Potrivit unor surse, Mick acoperă aproximativ 20 de kilometri în timpul performanţelor energice de pe scenă, iar pentru a se menţine în cea mai bună formă fizică, rockerul se antrenează 6 zile din 7.

Pe lângă yoga anti-gravitaţională, cântăreţul face balet, pilates, jogging şi are un instructor personal, angajat full-time.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa este formată din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici