Andreea Bănică: De ziua mea, am petrecut o seară romantică cu soţul meu

Cântăreaţa Andreea Bănică a declarat, pentru MEDIAFAX, că de Sfântul Andrei a petrecut o seară romantică cu soţul ei, Lucian Mitrea, de la care a primit un card de credit personalizat cu poza fetiţei lor, Sofia.

23 afișări
Imaginea articolului Andreea Bănică: De ziua mea, am petrecut o seară romantică cu soţul meu

Andreea Bănică: De ziua mea, am petrecut o seară romantică cu soţul meu (Imagine: Mediafax Foto)

"Am primit de la soţul meu, Lucian (Mitrea, n.r.), un card personalizat cu Sofia (fetiţa sa, n.r.) pe el. Şi de la prieteni, am primit flori şi alte cele", a declarat pentru MEDIAFAX Andreea Bănică.

De asemenea, Bănică a precizat că a petrecut o seară romantică alături de soţul său. "Am petrecut împreună cu soţul meu, la restaurant. Am fost romantici, la restaurant", a spus cântăreaţa.

Peste 600.000 de români, cei mai mulţi fiind bărbaţi cu numele de Andrei, şi-au sărbătorit, marţi, onomastica de sărbătoarea Sfântului Andrei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici