Andreea şi Petrişor, locul întâi la cea de-a treia ediţie "Dancing around the world"

Andreea Bălan şi Petrişor Ruge, reprezentanţii României în concursul internaţional "Dancing around the world", care a avut loc duminică, s-au clasat, pentru a doua oară consecutiv, pe primul loc în cadrul competiţiei desfăşurate în Mexic, informează Pro TV.

3 afișări
Imaginea articolului Andreea şi Petrişor, locul întâi la cea de-a treia ediţie "Dancing around the world"

Andreea şi Petrişor, locul întâi la cea de-a treia ediţie "Dancing around the world"

Andreea şi Petrişor i-au cucerit pe membrii juriului cu un dans original de hip hop, care, alături de celelalte dansuri ale serii - merengue şi tango - i-a plasat pe primul loc în clasamenul celei de-a treia ediţii a concursului, cu un cumul de 103 puncte. Reprezentanţii României au fost urmaţi, în topul celor 9 ţări participante, de ehipa ţării gazde, care a acumulat 91 de puncte.

Mexicul a oferit publicului una din surprizele serii, Mariana, reprezentanta ţării gazde fiind cerută în căsătorie de logodnicul său chiar pe ringul de dans.

Două din echipele participante nu au avut însă parte de surprize la fel de plăcute. Din cauza unor probleme de sănătate ale concurenţilor, echipele din Paraguay şi Columbia au trebuit să-şi înlocuiască fiecare unul dintre reprezentanţi.

Cumbia este unul din stilurile de dans pe care Andreea şi Petrişor îl pregătesc pentru cea de-a patra ediţie a concursului "Dancing around the world", ce va avea loc duminică.

Show-ul "Dancing around the world", care a debutat pe 4 noiembrie, se desfăşoară de-a lungul a şase săptămâni. Lupta se dă între echipele din nouă ţări în care s-a difuzat acest format.

Regulamentul competiţiei internaţionale este un pic diferit de cel naţional, în sensul că dacă vreo echipă dintre cele nouă participante se clasează de mai multe ori între ultimele trei, poate fi oricând eliminată. Totul depinde de decizia subiectivă a juriului. Fiecare echipă primeşte în urma dansurilor un punctaj din partea juriului, iar echipele de pe ultimele trei locuri, indiferent de punctajul obţinut, primesc câte trei puncte fiecare. Echipa care are cel mai mare punctaj câştigă competiţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici