Aniversarea Rock and Roll Hall of Fame, celebrată de artişti de legendă - GALERIE FOTO

A 25-a aniversare a Rock and Roll Hall of Fame va fi celebrată, în luna octombrie, prin două concerte la care vor participa nume sonore din industria muzicală, precum Metallica, Aretha Franklin, Eric Clapton, U2, Bruce Springsteen şi Stevie Wonder.

57 afișări
Imaginea articolului Aniversarea Rock and Roll Hall of Fame, celebrată de artişti de legendă - GALERIE FOTO

A 25-a aniversare a Rock and Roll Hall of Fame, celebrată de artişti de legendă (Montaj foto)

GALERIE FOTO

Cele două concerte vor avea loc pe 29 şi 30 octombrie, la Madison Square Garden din New York, iar artiştii invitaţi vor realiza o rememorare a istoriei muzicii, abordând stiluri diverse, de la rock and roll la soul şi la hard rock.

La acest eveniment vor participa şi nume mari din muzica anilor '70: Simon and Garfunkel şi Crosby, Stills Nash & Friends.

Încasările obţinute din vânzarea biletelor vor fi folosite pentru înzestrarea cu bunuri şi echipamente a Fundaţiei şi Muzeului Rock and Roll Hall of Fame, care au fost înfiinţate de Ahmet Ertegun, fondatorul companiei Atlantic Records.

"În urmă cu 25 de ani, Ahmet Ertegun a înfiinţat această fundaţie în semn de recunoaştere şi celebrare a muzicii şi a carierelor unor artişti a căror creaţie a contribuit la formarea şi definirea generaţiei noastre", a declarat Jann Wenner, preşedintele actual al Fundaţiei Rock & Roll Hall of Fame.

"Aceste concerte unice au scopul de a celebra artiştii invitaţi şi muzica lor".

Biletele pentru cele două concerte vor fi puse în vânzare pe 3 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici