Aproape de tragedie: Un avion a aterizat fără roţile din faţă, după ce acestea au rămas blocate | VIDEO

Panică la bordul unei aeronave care aparţine Myanmar National Airlines. Avionul, un Embraer 190, a aterizat pe aerportul Kathmandu (Myanmar) fără roţile din faţă, acestea rămânând blocate.

4508 afișări
Imaginea articolului Aproape de tragedie: Un avion a aterizat fără roţile din faţă, după ce acestea au rămas blocate | VIDEO

Momente dramatice: Un avion a aterizat fără roţile din faţă, după ce acestea au rămas blocate | VIDEO

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Aeronava a fost folosită pe ruta internă Rangoon - Kathmandu. La aterizare se poate vedea cum pilotul încearcă să menţină aeronava, cât poate de mult, pe roţile din spate pentru a evita o tragedie.

La un moment dat, piloţii decid să lase botul avionului să atingă pista. La scurt timp, din cauza contactului dintre metal şi asfalt, ies scântei.
 
Clipul video poate fi văzut mai jos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici