”Aquaman” a rămas pe primul loc în box office şi în al doilea weekend petrecut pe ecranele americane

”Aquaman” a păstrat primul loc în box office-ul nord american şi în ultimul weekend al anului, al doilea sfârşit de săptămână încheiat în frunte de producţia cu care super-eroul DC încearcă să mai recupereze din succesul care a înclinat balanţa încasărilor spre concurenţa de la Marvel în acest an.

846 afișări
Imaginea articolului ”Aquaman” a rămas pe primul loc în box office şi în al doilea weekend petrecut pe ecranele americane

”Aquaman” a rămas pe primul loc în box office şi în al doilea weekend petrecut pe ecranele americane

“Aquaman” a ieşit din weekend cu un plus de încasări de 51.5 milioane de dolari. Producătorii se aşteaptă ca până la finalul anului producţia să depăşească încasări de 200 de milioane de dolari în Statele Unite pentru a ajunge pelicula cu cele mai bune rezultate de box office pentru compania Warner Bros în 2018. Jason Momoa şi-a tras fanii de la ”Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones” pentru a umple cinematografele în care rulează pelicula regizată de James Wan.

Pe locul doi s-a menţinut producţia Disney “Mary Poppins revine/ Mary Poppins Returns”, cu alte 28 de milioane de dolari încasate în Canada şi Statele Unite. Cunoscuta dădacă se întoarce să îşi facă numărul cu desene animate şi muzică presărată cu confetti chiar în momentul în care banca se pregăteşte să îi execute pe eroi din cauza unui împrumut care trebuie acoperit fără întârziere.

Producţia ”Bumblebee” a ieşit din nou pe locul trei, adunând alte 21 de milioane de dolari. Robotul maşină-mică Bumblebee, care dă numele filmului regizat de Travis Knight, a avut o viaţă grea. Prietenia cu Charlie, adolescentă care se apropie de respectabila vârstă de 18 ani când îl descoperă şi îl repară în forma lui de autoturism, îi schimbă priorităţile, dar îl şi expune faţă de colegii săi de pe altă planetă care par să profite de ocazie pentru a ocupa Pământul.

Lung-metrajul de animaţie "Omul-Păianjen: În lumea păianjenului/ Spider-Man: Into the Spider-Verse", s-a situat pe locul al patrulea, cu încasări de 18 milioane de dolari. Filmul, regizat de Bob Persichetti, Peter Ramsey şi Rodney Rothman, inspirat de personajele din cartea de benzi desenate a scriitorului Brian Michael Bendis şi a artistului plastic Sara Pichelli, lansată în 2011, prezintă aventurile unui adolescent afro-american din Brooklyn, New York, Miles Morales, care încearcă să se integreze într-o şcoală privată din Manhattan. Vocile personajelor sunt acoperite în original de Hailee Steinfeld, Nicolas Cage, Mahershala Ali, Liev Schreiber şi Jake Johnson. Dar nu este un film ca oricare altul pentru că răspunde la o întrebare pe care multe producţii nu şi-au pus-o: "Ce te face să fii Spider-Man?".

Pe locul cinci al weekendului stă Clint Eastwood, cu noul său film "Curierul traficanţilor/ The Mule", care a avut încasări de 11.7 milioane de dolari. În film, Clint Eastwood este un horticultor, veteran de război, prins în timp ce transporta cocaină de mai multe milioane de dolari pentru un cartel mexican. Din distribuţie mai fac parte Bradley Cooper şi Vera Farmiga.

Lansate de Crăciun, peliculele ”Vice”, povestea lui Dick Cheney, vicepreşedintele american, cu Christian Bale, Amy Adams în rolurile principale ca şi ”Holmes şi Watson/ Holmes and Watson”, comedia propusă de Etan Cohen cu personajele lui Arthur Conan Doyle şi-au împărţit locurile şase şi şapte ale clasamentului de încasări nord-americane, cu 7,7, respectiv 7,3 milioane de dolari.

Clasamentul încasărilor continuă cu ”A doua şansă/ Second Act” (7,2 milioane de dolari), ”Ralph rupe netu'/ Ralph Breaks the Internet” (6,5 milioane) şi cu animaţia ”Grinch/ Dr. Seuss' The Grinch”, care în cel de-al optulea final de săptămână petrecut pe ecrane cu vocea lui Benedict Cumberbatch împrumutată celebrului personaj morocănos, a adunat 4,2 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici