"Arată-mi banii!". Metamorfoza puştiului firav şi cu ochelari din "Jerry Maguire". Practică jiu-jitsu brazilian şi joacă în drame - FOTO, VIDEO

În 1996, la şase ani, Jonathan Lipnicki debuta la Hollywood în filmul "Jerry Maguire" cu rolul puştiului Ray Boyd. După încă un succes cu "Stuart Little", Lipnicki a depăşit acum stadiul de copil-actor, transformarea lui fiind una radicală.

8102 afișări
Imaginea articolului "Arată-mi banii!". Metamorfoza puştiului firav şi cu ochelari din "Jerry Maguire". Practică jiu-jitsu brazilian şi joacă în drame - FOTO, VIDEO

"Arată-mi banii!". Metamorfoza puştiului firav şi cu ochelari din Jerry Maguire. Practică jiu-jitsu şi joacă în drame - FOTO, VIDEO (Imagine: Tumblr))

A debutat în cinematografie alături de nume consacrate ca Tom Cruise, Renee Zellweger şi Cuba Gooding Jr., replica ultimului din film, "Show me the money" (n.r. - "Arată-mi banii"), devenind una binecunoscută printre cinefili.

Primul rol a fost de bun augur pentru el, câştigând trei premii pentru cea mai bună interpretare a unui tânăr actor.

Mai târziu, în 1999, Jonathan Lipnicki a jucat într-un alt film de succes, "Stuart Little", schimbarea înfăţişării lui nefiind una semnificativă.

Acum, ajuns la 22 de ani, actorul aproape că nu mai poate fi recunoscut.

De curând, el tocmai a încheiat filmările pentru un reality show, "Bering Sea Gold", a jucat în serialul "MotherLover" iar în 2013 va avea premiera drama "Tag", în care are un rol principal.

Dar Jonathan Lipnicki nu s-a oprit doar la cariera de actor. Are centura mov la jiu-jitsu brazilian şi este fascinat de sporturi dure, ca Mix Martial Arts (MMA). El este chiar antrenor în această disciplină, fiind implicat în multe meciuri de antrenament cu elevii săi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici