Arestare neobişnuită în Polonia: un hoţ s-a deghizat în manechin pentru a fura din magazin

  • Poliţia poloneză a anunţat că a arestat un bărbat în vârstă de 22 de ani pentru că s-a dat drept manechin pentru a fura dintr-un magazin de bijuterii
  • Isprava s-a petrecut într-un centru comercial din Varşovia
  • Poliţiştilor nu le-a venit să creadă ingeniozitatea tânărului
519 afișări
Imaginea articolului Arestare neobişnuită în Polonia: un hoţ s-a deghizat în manechin pentru a fura din magazin

După ce a intrat într-un magazin de îmbrăcăminte, bărbatul "a îmbrăcat o nouă ţinută, apoi a stat nemişcat în vitrină ca un manechin pentru a păcăli agenţii de securitate şi camerele de supraveghere", potrivit declaraţiei lui Robert Szumiata, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Varşovia.

După ora închiderii, bărbatul s-a strecurat afară şi a reuşit să sustragă bijuterii de la un stand din centrul comercial înainte de a fi reţinut.

"Nu am mai văzut niciodată aşa ceva", a declarat Szumiata pentru AFP.

Acuzat de furt, bărbatul riscă 10 ani de închisoare pentru fapta sa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici