Arestarea fondatorului Wikileaks implică o nouă problemă: Ce se va întâmpla cu pisica lui Julian Assange | FOTO

În timp ce politicienii şi cetăţenii îşi exprimă părerile despre potenţialele consecinţe ale arestării fondatorului Wikileaks, o altă întrebare îi animă pe iubitorii de animale: Ce se va întâmpla cu motanul lui Julian Assange?

1237 afișări
Imaginea articolului Arestarea fondatorului Wikileaks implică o nouă problemă: Ce se va întâmpla cu pisica lui Julian Assange | FOTO

Pisica lui Julian Assange | FOTO

Potrivit CNN, motanul lui Assange, numit James, a devenit faimos în 2016, la patru ani de la obţinerea azilului politic din partea Ambasadei Ecuadorului. Felina a devenit atât de renumită, încât i-a fost creat un cont pe reţeaua de socializare Instagram, sub numele „Pisica din Ambasadă”, contul generând peste 5.000 de urmăritori. Assange obişnuia să publice cu regularitate poze cu motanul pe contul de Instagram.

Conform înţelegerii cu Ambasada Ecuadorului, Assange era obligat să plătească pentru mâncarea animalului, dar şi să curăţe în urma lui.

Totuşi, poze cu pisica nu au mai fost publicate încă din 2017, aşa că fanii lui Assange sunt curioşi să afle unde anume se află felina şi cum va „primi aceasta vestea că stăpânul ei a fost arestat”.

 

Business Insider şi La Repubblica au relatat că Assange a oferit pisica spre adopţie, pentru ca aceasta să se poată bucura de o viaţă normală şi să nu fie „captivă”.

Jurnalistul James Ball a susţinut printr-o postare pe Twitter că s-a oferit să adopte pisica.

„Ca să ştiţi, pisica lui Julian Assange a fost trimisă la un adăpost de către Ambasada Ecuadorului, aşa că să nu vă aşteptaţi la extrădarea felinei în următoarele ore. Eu chiar m-am oferit să o adopt”, scrie Ball pe Twitter.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici