Arnold Schwarzenegger a confirmat că revine pe marile ecrane

Actorul Arnold Schwarzenegger, fostul guvernator al statului american California, a confirmat că revine pe marile ecrane, cu roluri în filme de acţiune pentru care a devenit cunoscut la nivel mondial.

43 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger a confirmat că revine pe marile ecrane

Arnold Schwarzenegger a confirmat că revine pe marile ecrane

"Veşti bune. Prietenii mei de la CAA (Creative Artists Agency, firma sa de impresariat, n.r.) mă întreabă de şapte ani când pot să accepte o ofertă serioasă pentru mine. Le-am dat undă verde", a scris Schwarzenegger pe contul său de Twitter.

Cele două mandate de guvernator al Californiei obţinute de Schwarzenegger s-au încheiat luna trecută, fapt care a dat naştere unor speculaţii cu privire la revenirea acestuia la cariera sa de actor.

Schwarzenegger a mai jucat în filme şi în perioada în care a fost guvernator, el putând fi văzut în thrillerul de acţiune "The Expendables", regizat de Sylvester Stallone.

Cariera de actor a lui Schwarzenegger se afla pe o pantă descendentă în 2003, când a acceptat să candideze la funcţia de guvernator al Californiei din partea republicanilor.

Arnold Schwarzenegger a intrat în politică după o carieră de succes la Hollywood, pe care şi-a construit-o după ce, iniţial, a practicat culturismul şi a câştigat de şapte ori titlul de Mister Universe. Schwarzenegger a început să facă culturism la vârsta de 15 ani şi a rămas o figură proeminentă în lumea acestui sport şi după retragerea din competiţiile oficiale, el scriind numeroase cărţi şi articole în domeniu.

Schwarzenegger a devenit celebru pe plan mondial cu filmele de acţiune în care a jucat, precum "Conan Barbarul", "Predator", "Total Recall" şi, mai ales, franciza "Terminator". Pe 7 octombrie 2003, actorul a fost ales în funcţia de guvernator al statului California, în locul lui Gray Davis, revocat din funcţie prin referendum. Arnold Schwarzenegger a fost reales în noiembrie 2006, pentru un mandat complet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici