Arnold Schwarzenegger revine în "Terminator"

Arnold Schwarzenegger va juca într-un nou film din franciza "Terminator", acest proiect cinematografic fiind aprig disputat între marile studiouri de la Hollywood.

173 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger revine în "Terminator"

Arnold Schwarzenegger revine în "Terminator" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un nou proiect cinematografic în care Arnold Schwarzenegger va relua rolul robotului T-800 Terminator este aprig disputat între studiourile de la Hollywood - Universal, CBS Films, Sony şi Lionsgate Pictures, informează contactmusic.com, Regizorul acestui proiect va fi Justin Lin.

Potrivit Deadline.com, noul film nu are deocamdată un titlu şi nici scenariu.

Studiourile Sony şi Lionsgate au dorit să achiziţioneze drepturile asupra proiectului, lansând o ofertă comună la o licitaţie din februarie 2010, însă au fost învinse de fondul de investiţii Pacificor, care a cumpărat proiectul pentru suma de 29,5 milioane de dolari.

Arnold Schwarzenegger a apărut în trei dintre filmele francizei - "Terminatorul" (1984), "Terminator 2: Ziua Judecăţii" (1991) şi "Terminatorul 3: Supremaţia Roboţilor" (2003).

În 2009, Christian Bale şi Sam Worthington au jucat în "Terminator - Salvarea" produs de studiourile MGM, pe baza căruia compania de producţie cinematografică Halcyon intenţiona să lanseze o serie de câteva lungmetraje.

Această companie a cunoscut numeroase probleme financiare şi a intrat în faliment, iar continuare francizei "Terminator" a fost amânată până la o dată neprecizată.

Arnold Schwarzenegger a intrat în politică după o carieră de succes la Hollywood, pe care şi-a construit-o după ce, iniţial, a practicat culturismul şi a câştigat de şapte ori titlul Mister Universe. Schwarzenegger a început să facă culturism la vârsta de 15 ani şi a rămas o figură proeminentă în lumea acestui sport şi după retragerea din competiţiile oficiale, el scriind numeroase cărţi şi articole în domeniu.

Schwarzenegger a devenit celebru pe plan mondial cu filmele de acţiune în care a jucat, precum "Conan Barbarul", "Predator", "Total Recall" şi, mai ales, franciza "Terminator".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici