Arşinel va primi o diplomă onorifică din partea autorităţilor judeţului Suceava

Alexandru Arşinel va primi sâmbătă, de ziua sa, o diplomă onorifică din partea autorităţilor judeţului său natal, Suceava, unde este, de altfel, în turneu cu spectacolul Teatrului "Constantin Tănase" din Capitală, "Revista Revistelor", a declarat pentru MEDIAFAX artistul.

82 afișări
Imaginea articolului Arşinel va primi o diplomă onorifică din partea autorităţilor judeţului Suceava

Arşinel va primi o diplomă onorifică din partea autorităţilor judeţului Suceava (Imaginea: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Îmi doresc ca şi anul viitor să mă prezint într-o stare la fel de bună", a declarat Alexandru Arşinel pentru MEDIAFAX.

Directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" din Capitală a adăugat că, zilele acestea, este în turneu cu spectacolul "Revista revistelor", în Bucovina. Astfel, sâmbătă este programată o reprezentaţie în Rădăuţi, iar duminică, una în Suceava.

Artistul îşi va sărbători ziua de naştere atât cu colegii din distribuţia spectacolului, cât şi cu cei dragi, din localitatea natală, Dolhasca.

Spectacolul "Revista Revistelor" este regizat de Biţu Fălticineanu şi îi are în distribuţie, printre alţii, pe Alexandru Arşinel, Nae Lăzărescu, Vasile Muraru, Cristina Stamate, Adriana Trandafir şi Adrian Enache.

Alexandru Arşinel s-a născut la 4 iunie 1939, în Dolhasca. Este cunoscut pentru rolurile sale din teatru, cupletele cu Stela Popescu, dar şi din filme precum "A doua cădere a Constantinopolului" (1993). Este directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici