Asasinarea lui Nipsey Hussle: Bărbatul considerat suspect a fost prins, dar motivele asasinatului rămân încă necunoscute

Un bărbat în vârstă de 29 de ani despre care se crede că l-a asasinat pe rapperul nominalizat la Grammy Nipsey Hussle a fost arestat, potrivit Reuters.

9133 afișări
Imaginea articolului Asasinarea lui Nipsey Hussle: Bărbatul considerat suspect a fost prins, dar motivele asasinatului rămân încă necunoscute

Asasinarea lui Nipsey Hussle: Bărbatul considerat suspect a fost arestat

Numele suspectului, Eric Holder, a fost făcut public de Poliţia din Los Angeles luni, iar, marţi, acesta a fost arestat, fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauţiune. Bărbatul urmează să fie pus sub acuzare pentru crimă.

Eric Holder este bănuit că l-a asasinat pe Hussle şi a rănit alte două persoane, într-un incident care a avut loc duminică după amiază, în faţa magazinului de haine pe care rapperul îl deţinea în oraş. Suspectul ar fi fugit de la locul faptei cu un automobil Chevy Cruze din 2016, iar poliţia a dat publicităţii şi numărul de pe plăcuţa de înmatriculare.

 

 

Conform raportului medicului legist, Hussle a murit după ce a fost împuşcat în cap şi în partea superioară a corpului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei din Los Angeles, motivele asasinatului nu sunt deocamdată cunoscute.

Născut Ermias Asghedom, originar din sudul oraşului Los Angeles, rapperul - care a murit la vârsta de 33 de ani - a făcut parte dintr-o bandă de cartier în adolescenţă. Însă a devenit pasionat de muzică şi tehnologie, angajându-se în mai multe demersuri antreprenoriale şi fiind foarte implicat în diferite proiecte artistice pentru comunitatea din care făcea parte.

Anul acesta, a fost nominalizat la premiile Grammy pentru cel mai bun album rap, "Victory Lap", lansat în 2018.

„Am crescut într-o cultură a bandelor. Am avut de-a face cu moartea, cu crime. Era ca şi cum am fi trăit într-o zonă de război, unde oamenii mor în aceste cartiere şi toată lumea este puţin imună la asta. Cred că se numeşte sindrom posttraumatic, lucru care se întâmplă oamenilor ce au fost în război atât de mult timp. Cred că Los Angeles suferă din cauza asta, pentru că nu este un lucru normal, dar, după un timp, ne comportăm ca şi cum ar fi", a declarat rapperul pentru The Los Angeles Times, anul trecut.

Mai multe vedete, printre care Rihanna, Drake, Pharrell Williams şi J Cole, şi-au exprimat regretul privind decesul promiţătorului rapper.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici