Ashton Kutcher, acuzat de rasism din cauza unei reclame. Ce rol joacă în spotul publicitar - VIDEO

Un spot în care actorul american Ashton Kutcher face reclamă la chipsurile Popchips a fost retras de pe piaţă, după ce au apărut plângeri potrivit cărora ar fi rasist.

319 afișări
Imaginea articolului Ashton Kutcher, acuzat de rasism din cauza unei reclame. Ce rol joacă în spotul publicitar - VIDEO

Ashton Kutcher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reclama îl prezintă pe actorul în vârstă de 34 de ani machiat cu fond de ten maroniu şi jucând rolul unui producător de la Bollywood. Reclama a fost retrasă de pe Facebook şi Youtube, după ce a fost acuzată de rasism, informează bbc.co.uk.

Potrivit firmei care produce Popchips, reclama a fost creată "ca să amuze şi nu să jignească pe cineva sau să se înscrie în vreun stereotip". Un purtător de cuvânt al companiei a declarat că speră că reclama va fi savurată "în spiritul în care a fost realizată".

În reclamă, Ashton Kutcher joacă rolul producătorului indian Raj, care "îşi caută iubirea".

Ashton Kutcher a putut fi văzut recent pe marile ecrane în filmele "Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas" (2008), "Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine's Day" (2010) şi "Fără obligaţii/ No Strings Attached" (2011). Recent, a fost făcut public faptul că Ashton Kutcher îl va interpreta pe Steve Jobs într-un film produs la Hollywood despre cofondatorul companiei Apple, care va descrie viaţa acestuia, începând cu anii hippie din tinereţe şi până la lansarea tehnologiilor sale considerate revoluţionare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici