ATAC RASIST virulent în metroul din Londra: O englezoaică jigneşte un pasager timp de trei minute - VIDEO

O tânără englezoiacă este protagonista unui incident şocant în metroul londonez, ea fiind filmată în timp ce atacă verbal un alt pasager, care pare să fie de culoare. Femeia are un comportament isteric, ea înjurând în permanenţă şi făcând gesturi obscene şi comentarii rasiste la adresa bărbatului.

1010 afișări
Imaginea articolului ATAC RASIST virulent în metroul din Londra: O englezoaică jigneşte un pasager timp de trei minute - VIDEO

ATAC RASIST virulent în metroul din Londra: O englezoaică proferează injurii la adresa unui pasager timp de trei minute (Imagine: Captură Video)

"Dacă ţara ta este atât de bună, de ce nu te întorci dracului acolo", în spune femeia bărbatului care stă la câteva scaune mai departe de ea, scrie Daily Mail.

Un alt călător a filmat incidentul şi l-a postat pe YouTube, astfel că poliţia din Marea Britanie a iniţiat o anchetă în acest caz, cerând sprijinul populaţiei pentru a afla identitatea femeii.

"Veniţi în ţara asta.... Vreţi totul pe o tavă de argint şi vă aşteptaţi că noi să acceptăm asta. Cu toţii sunteţi nişte rasişti..., vreţi să preluaţi lumea", mai sunt câteva dintre vorbele femeii, care sunt, de asemenea, însoţite de injurii.

Din filmare nu se înţelege ce spune bărbatul, el părând însă să aibă un accent specific ţărilor arabe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici