Au fost anunţaţi prezentatorii galei Golden Globe Awards 2013. Cine îl va înlocui pe Ricky Gervais

Organizaţia care decernează Globurile de Aur a anunţat luni numele celor două actriţe de comedie care vor prezenta gala din 2013, care va avea loc pe 13 ianuarie la Los Angeles.

210 afișări
Imaginea articolului Au fost anunţaţi prezentatorii galei Golden Globe Awards 2013. Cine îl va înlocui pe Ricky Gervais

Au fost anunţaţi prezentatorii galei Golden Globe Awards 2013. Cine îl va înlocui pe Ricky Gervais(Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Actriţele de comedie Tina Fey şi Amy Poehler vor fi gazdele galei Golden Globe Awards 2013, care va avea loc la Los Angeles.

Cele două actriţe vor aduce acestui show puţin mai mult calm, după ce, în ultimii ani, gala a fost prezentată de britanicul Ricky Gervais, care s-a remarcat adeseori prin glume deosebit de acide la adresa organizatorilor şi a actorilor prezenţi la eveniment.

Reprezentanţii postului NBC şi cei de la Hollywood Foreign Press Association (HPFA) - organizaţia care decernează Globurile de Aur - au anunţat luni că actriţele Tina Fey şi Amy Poehler vor prezenta împreună cea de-a 70-a gală, care va avea loc pe 13 ianuarie 2013 la Los Angeles.

Tina Fey, în vârstă de 41 de ani, creatoarea serialului "30 Rock", în care este şi protagonistă, şi Amy Poehler, actriţa din serialul "Parks and Recreation", în vârstă de 41 de ani, au lucrat împreună foarte mulţi ani: mai întâi compunând scenariile pentru show-ul de comedie "Saturday Night Live" şi apoi, în 2008, jucând împreună în lungmetrajul de comedie "Baby Mama".

Tina Fey a câştigat de-a lungul anilor şapte premii Emmy pentru rolurile ei din televiziune, inclusiv pentru portretizarea satirică a fostei candidate republicane la funcţia de vicepreşedinte Sarah Palin.

Amy Poehler a lucrat opt ani pentru emisiunea "Saturday Night Live", portretizând-o adeseori pe Hillary Clinton, iar apoi a creat şi jucat în serialul de comedie "Parks and Recreation". Ea a apărut alături de Fey şi în comedia din 2004 "Mean Girls".

Gala de decernare a Globurilor de Aur reprezintă un eveniment important în sezonul premiilor de la Hollywood, care va culmina cu gala Oscar, pe 24 februarie. Gala premiilor Oscar va fi prezentată de Seth MacFarlane, creatorul serialului animat de comedie "Family Guy".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici