Au început pregătirile pentru concertul Madonnei - VIDEO

Madonna va sosi în România săptămâna viitoare, cu cea mai impresionantă producţie de spectacol a momentului, iar pregătirile au început deja în Parcul Izvor din Capitală, unde va fi ridicat un adevărat "orăşel" dedicat în întregime concertului celebrei artiste, ce va avea loc pe 26 august.

97 afișări
Imaginea articolului Au început pregătirile pentru concertul Madonnei - VIDEO

Au început pregătirile pentru concertul Madonnei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Au început pregătirile pentru concertul Madonnei

Potrivit Emagic, organizatorul evenimentului, show-ul din 26 august, inclus în turneul "Sticky & Sweet", va stabili noi recorduri pentru industria de live entertainment din România, în ceea ce priveşte resursele implicate: scena, alcătuită din două module, cântăreşte 100 de tone şi va necesita o suprafaţă de amplasare de mărimea unui stadion (100 x 50 de metri).

Peste 100 de camioane vor fi folosite pentru concertul Madonnei

Echipa de producţie, care va ajunge la 1.200 de oameni, 200 dintre aceştia făcând parte din staff-ul tehnic al turneului, include persoane din toate colţurile lumii: Germania, Marea Britanie, Italia, Rusia, SUA, Mexic, Noua Zeelandă şi chiar Japonia.

Pentru concertul Madonnei vor fi folosite peste 100 de camioane - dintre care 15 doar pentru scenă şi 4 pentru garderobă, câte unul pentru fiecare episod al spectacolului divei. La toate acestea se mai adaugă 12 motostivuitoare, 30 vehicule ATV, 4 macarale (două de 100 tone şi două de 50 tone fiecare) pentru ridicarea scenei, 60 de containere şi peste 30 de corturi pentru amenajarea unei suprafeţe de 3.500 de metri pătraţi de backstage (culise şi birouri).

Două dintre camioanele turneului sunt dedicate exclusiv elementelor de decor, echipamentelor de gimnastică şi ustensilelor de bucătărie, din echipa Madonnei făcând parte şi antrenorul şi bucătarul personal.

Video Stirileprotv.ro

Toţi fanii Madonnei îşi vor putea vedea idolul în concert la Bucureşti, pe data de 26 august, unde artista va susţine un concert spectaculos în Parcul Izvor.

Au început pregătirile pentru concertul Madonnei

Parte a seriei Vodafone Best Music, promovat de Live Nation şi organizat de Emagic, show-ul Madonnei face parte din cel mai bine vândut turneu din lume la ora actuală, "Sticky & Sweet Tour".

Biletele rămase disponibile mai pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la următoarele categorii de preţ: 120 lei (Gazon B), 160 lei (Gazon A), 600 lei (Gold Bar) şi 800 lei (VIP).

Ca urmare a depistării unor cazuri de falsificare a biletelor pentru concertul Madonnei, organizatorii îi sfătuiesc pe cei interesaţi să achiziţioneze bilete numai de la punctele de vânzare autorizate. Cei care au cumpărat deja bilete de la alte puncte de vânzare pot verifica autenticitatea acestora accesând site-ul www.myticket.ro/madonna.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici