Audrey Tautou nu este interesată să aibă succes la Hollywood

Actriţa franceză Audrey Tautou a declarat că "nu este interesată în mod special" să aibă succes la Hollywood şi că nu este îngrijorată de faptul că nu primeşte oferte de la producătorii americani.

215 afișări
Imaginea articolului Audrey Tautou nu este interesată să aibă succes la Hollywood

Audrey Tautou nu este interesată să aibă succes la Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta în vârstă de 34 de ani şi-a câştigat faima în 2002, după apariţia în filmul francez "Amelie", dar, în afară de lungmetrajul "Codul lui Da Vinci", lansat în 2006, ea nu a mai apărut în alte producţii cu bugete impresionante, informează femalefirst.co.uk.

Totuşi, Tautou insistă că nu este îngrijorată de faptul că nu primeşte oferte de la producătorii americani.

"Trebuie să vrei cu adevărat să primeşti nişte roluri la Hollywood. Sunt multe actriţe minunate care îşi doresc să lucreze acolo", a declarat ea.

De asemenea, Audrey Tautou a spus că se bucură că a jucat în "Codul lui Da Vinci", dar că nu ar vrea să mai apară în astfel de filme.

Actriţa a mai recunoscut că nu îi face plăcere să fie în centrul atenţiei, deşi îşi iubeşte cariera.

"Nu am avut vocaţia de a fi actriţă. Este un paradox. Îmi place să interpretez roluri, îmi place să mă joc, să dispar într-un personaj, dar nu îmi place să fiu în centrul atenţiei", a explicat Tautou.

Nominalizată de două ori la premiile BAFTA, pentru rolurile din "Amelie" (2001) şi "Coco avant Chanel" (2009), actriţa a fost recompensată cu un premiu César, în 2000, pentru rolul din "Vénus beauté (institut)".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici