Aura Urziceanu a avut, marţi, un accident de maşină

Cântăreaţa de jazz Aura Urziceanu a avut, marţi, un accident de maşină în Bucureşti, din cauza faptului că nu i-a fost acordată prioritate, a declarat artista pentru MEDIAFAX.

396 afișări
Imaginea articolului Aura Urziceanu a avut, marţi, un accident de maşină

Aura Urziceanu a avut, marţi, un accident de maşină (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu ştie nimeni cum să conducă în ţara asta", a spus ea, precizând că accidentul s-a produs din cauza faptului că nu i-a fost acordată prioritate. Artista nu a mai făcut alte declaraţii, deoarece se afla la locul accidentului.

Purtătorul de cuvât al Poliţiei Camitalei, comisarul şef Christian Ciocan, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, că primele cercetări relevă faptul că artista, aflată la volanul unui autoturism Peugeot, nu ar fi acordat prioritate la ieşirea din strada Olari către Calea Moşilor, în accident neînregistrându-se victime.

La ora transmiterii acestei ştiri, cântăreaţa se afla la Biroul tamponări din sectorul 2 al Capitalei, pentru a explica împrejurările în care s-a produs accidentul în care a fost implicată.

Aura Urziceanu este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din România. Ea şi-a construit şi o carieră internaţională în muzică, a cântat alături de Ella Fitzgerald, Quincy Jones, Mel Lewis, Sarah Vaughn şi a participat la competiţii prestigioase ca Newport Jazz Festival, Village Vanguard sau Carnegie Hall. Totodată, ea a mai fost membră şi a The Symphony Orchestra. 

În 2005, Aura Urziceanu a lansat "The best of Aura", un album cu 14 piese interpretate în şapte limbi: română, engleză, franceză, italiană, spaniolă, portugheză şi ebraică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici