B'estfest Summer Camp 2012 va avea loc în perioada 6 - 8 iulie

Cea de-a cincea ediţie a festivalului B'estfest va avea loc în 2012 în perioada 6 - 8 iulie, în spaţiul inaugurat anul acesta, pe malul lacului Pasărea din Tunari, lângă Bucureşti, informează organizatorii, Emagic.

195 afișări
Imaginea articolului B'estfest Summer Camp 2012 va avea loc în perioada 6 - 8 iulie

B'estfest Summer Camp (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

B'estfest va păstra conceptul de "Summer Camp", urmând să transforme din nou islazul comunei Tunari într-un adevărat "parc de distracţii", cu scene în aer liber, terase, proiecţii de film, zone de sport, relaxare, locuri de joacă, activităţi creative, expoziţii de artă, workshop-uri şi, desigur, o zonă de camping.

"Reacţiile pozitive de după ediţia din 2011 ne-au convins că am luat decizia bună mutând B'estfest de pe betoane, pentru că unui festival îi stă bine la iarbă verde, lângă camping, cu multă muzică bună până dimineaţă, oameni tineri, frumoşi şi puşi pe distracţie. Ne bucură faptul că publicul român a înţeles că un festival este o adevărată experienţă, nu doar o înşiruire de concerte", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

B'estfest Summer Camp 2012 se va desfăşura în weekend-ul 6 - 8 iulie, în B'estfest Park - acelaşi spaţiu din comuna Tunari, la doar 10 minute de Piaţa Presei Libere din Bucureşti. Spaţiul destinat ediţiei din 2012 se va mări cu încă cinci hectare, păstrând însă direcţia de anul acesta, cu mai multe zone de activităţi şi mai multe scene, pentru o experienţă de festival completă.

Iniţiat în 2007, B'estfest a revenit în 2011 după un an de pauză, propunând publicului un nou concept de festival - "Summer Camp". Printre artiştii prezenţi la eveniment s-au numărat Skunk Anansie, Mika, Pendulum, Flogging Molly, Roger Sanchez, Lamb, Asian Dub Foundation, House of Pain, Hadouken! şi Nero. Muzica live a fost însoţită de alte distracţii, iar participanţii au putut campa în zona de desfăşurare a festivalului. La eveniment au participat, potrivit organizatorilor, aproximativ 38.000 de oameni.

Mai multe informaţii despre B'estfest Summer Camp 2012, inclusiv primii artişti confirmaţi pe afişul festivalului, vor fi făcute publice în următoarea perioadă. Informaţii despre B'estfest sunt disponibile pe www.bestfest.ro, dar şi pe paginile oficiale de Facebook (http://www.facebook.com/Bestfest.Romania) şi Twitter (http://twitter.com/Bestfest_ro) ale festivalului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici