"Bărbaţi în negru 3/ Men in Black 3", lider în box office-ul românesc de weekend

Filmul "Bărbaţi în negru 3/ Men in Black 3" a fost lider în box office-ul românesc de weekend, la premieră, cu încasări de 950.052 de lei şi 41.518 spectatori.

442 afișări
Imaginea articolului "Bărbaţi în negru 3/ Men in Black 3", lider în box office-ul românesc de weekend

"Bărbaţi în negru 3/ Men in Black 3", lider în box office-ul românesc de weekend (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

În "Bărbaţi în negru 3", agenţii J (Will Smith) şi K (Tommy Lee Jones) revin în timp. J a văzut o mulţime de lucruri inexplicabile în cei 15 ani petrecuţi împreună cu oamenii în negru, dar nimic, nici măcar extratereştrii, nu l-au lăsat mai perplex decât partenerul lui teribil de sucit şi morocănos. Dar atunci când viaţa lui K şi soarta planetei sunt puse la grea încercare, Agentul J va trebui să se întoarcă în timp pentru a îndrepta lucrurile, informează Asociaţia Film România.

Pe locul al doilea s-a clasat "Dictatorul", cu încasări de 369.550 de lei şi 19.693 de spectatori. "Dictatorul" este o parodie inspirată din romanul de mare succes "Zabibah and the King", scris de Saddam Hussein. Filmul spune povestea eroică a unui dictator care şi-a riscat viaţa pentru a fi sigur că democraţia nu va ajunge niciodată în ţara pe care a tiranizat-o "cu atâta dragoste". Liderul suprem Aladeen i-a făcut lumii un dar colosal când s-a hotărât să se nască. Era al şaptelea fiu al gloriosului preşedinte pe viaţă al Republicii Wadiya Omar Aladeen. Mama lui era o stewardesă de la Air France, care a murit în condiţii tragice din cauza unei lipse acute de oxigen imediat după ce l-a născut pe Aladeen, în 1982 - ceea ce înseamnă că el are acum 30 de ani. Pozele în care poate a fost văzut Aladeen, pe vremea când era copil, la mijlocul anilor '70, inclusiv una grozavă cu el la premiera filmului "Saturday Night Fever", sunt pure scorneli fabricate de presa occidentală sionistă.

Pe locul al treilea s-a clasat premiera "Dansul străzii 2/ Streetdance 2", cu încasări de 221.704 lei şi 10.151 de spectatori. Filmul spune povestea lui Ash, un dansator deosebit de talentat, care decide să plece la Paris pentru a-şi cunoaşte idolii, renumita trupă Invincibilii. Spre ghinionul său, momentul întâlnirii nu decurge aşa cum şi-a imaginat şi este luat peste picior într-un mod brutal de membrii trupei.

Pe locul cu numărul patru s-a clasat filmul SF "Răzbunătorii/ The Avengers", care a avut încasări de 201.059 lei şi 9.256 de spectatori. Regizat de Joss Whedon - creatorul şi scenaristul serialului TV "Buffy, spaima vampirilor" şi scenaristul peliculei "Toy Story" -, "The Avengers" a devenit, luni, producţia cinematografică cu cel mai mare succes de casă din istoria studiourilor Disney. Până în prezent, filmul ocupă locul al patrulea în clasamentul peliculelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile, fiind devansat de cele două producţii regizate de James Cameron - "Avatar" (2,7 miliarde de dolari) şi "Titanic" (2,1 miliarde de dolari) - şi de ultimul film din seria "Harry Potter" (1,3 miliarde de dolari). "The Avengers" spune povestea super-eroilor Hulk, Iron Man, Thor, Captain America şi Black Widow, care decid să colaboreze pentru a-l înfrânge pe maleficul personaj Loki.

Pe poziţia cu numărul cinci s-a clasat "Umbre întunecate/ Dark Shadows", care a avut încasări de 133.829 de lei şi 7.656 de spectatori. În comedia SF "Umbre întunecate/ Dark Shadows", cel mai recent lungmetraj regizat de Tim Burton, actorul Johnny Depp joacă rolul principal, devenind pe marele ecran un vampir celebru, eliberat dintr-o greşeală din mormântul său şi care descoperă o lume total transformată faţă de cea pe care o cunoştea.

În total, cinematografele româneşti au avut încasări de 2.193.668 de lei şi 105.592 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici