Bărbaţii stau mai mult decât femeile în faţa oglinzii, înainte de a ieşi în oraş

În mod surprinzător, bărbaţii au nevoie de mai mult timp pentru a se pregăti să iasă în oraş, comparativ cu femeile, potrivit unui studiu britanic.

29 afișări
Imaginea articolului Bărbaţii stau mai mult decât femeile în faţa oglinzii, înainte de a ieşi în oraş

Bărbaţii stau mai mult în faţa oglinzii înainte de a ieşi în oraş (Imagine: Claudia Veja/Mediafax Foto)

În medie, bărbaţii au nevoie de 83 de minute pentru a se pregăti să iasă din casă, în timp ce femeile au nevoie de doar circa 79 de minute, informează dailymail.co.uk.

Potrivit acestui studiu, bărbaţii alocă 83 de minute pentru îngrijirea aspectului lor fizic, pentru activităţi precum curăţarea, tonifierea şi hidratarea tenului, bărbierit, coafură şi alegerea articolelor vestimentare.

În schimb, femeile, care au făcut din aceste activităţi o adevărată artă, au nevoie de 79 de minute pentru machiaj, toaletă şi alegerea hainelor.

Studiul a fost realizat pe un eşantion de 3.000 de britanici - bărbaţi şi femei - şi a relevat alte câteva aspecte surprinzătoare.

Astfel, bărbaţii cheltuiesc lunar pe produsele cosmetice, în medie, cu doar 0,22 eurocenţi mai puţin decât femeile, bugetul lor pentru acest tip de articole ajungând la 28,64 euro pe lună.

Dimineaţa, bărbaţii petrec, în medie, 23 de minute sub duş, cu un minut mai mult decât femeile.

Bărbaţii alocă, în medie, un minut mai mult decât femeile pentru curăţarea, tonifierea şi hidratarea tenului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici