Băsescu şi soţia sa au fost la Concursul de Gătit, din Parcul Izvor

Preşedintele Traian Băsescu împreună cu soţia sa, Maria au vizitat duminică, standurile Concursului Internaţional de Gătit în aer liber, competiţie care se desfăşoară în Parcul Izvor, şeful statului mărturisind că în afară de cartofi şi ouă-ochiuri nu ştie să gătească.

18 afișări
Imaginea articolului Băsescu şi soţia sa au fost la Concursul de Gătit, din Parcul Izvor

Băsescu şi soţia sa au fost la Concursul de Gătit, din Parcul Izvor (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele era îmbrăcat într-o ţinută lejeră, cu bluză galbenă şi pantaloni gris, iar Prima Doamnă era îmbrăcată în jeanşi şi tricou mov.

Însoţiţi de câţiva membrii ai SPP, preşedintele si soţia sa au făcut poze şi s-au salutat cu bucureştenii veniţi la eveniment.

Prezenţa perechii prezidenţiale i-a luat prin surprindere pe cei prezenţi în parc, dar şi pe organizatori.

Preşedintele s-a fotografiat şi cu bucătarii prezenţi la competiţie şi a fost invitat să guste din preparatele de la standuri.

Preşedintele Băsescu a mărturisit că, "în afara de cartofi şi ouă-ochiuri" nu ştie să gătească. Şeful statului a primit o diplomă de onoare a Asociaţiei Bucătarilor din Turism, distincţie despre care a remarcat râzănd că "era în alb" şi o sticlă de vin din partea sommelier-ilor aflaţi la concurs.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici