Ben Affleck şi Jennifer Garner aşteaptă cel de-al doilea copil

Cuplul Ben Affleck - Jennifer Garner aşteaptă cel de-al doilea copil, care urmează să se nască anul viitor, conform unui articol publicat în National Enquirer.

48 afișări
Imaginea articolului Ben Affleck şi Jennifer Garner aşteaptă cel de-al doilea copil

Ben Affleck şi Jennifer Garner aşteaptă cel de-al doilea copil (Imagine: www.entertainmentwise.com)

Cuplul, despre care au apărut recent speculaţii privind o posibilă despărţire, mai are împreună o fetiţă, Violet, născută în decembrie 2005, informează entertainmentwise.com.

"Cu câteva zile înainte de Ziua Independenţei, Jen a început să-şi sune prietenii apropiaţi pentru a-i anunţa că e însărcinată din nou. Jen a spus că este însărcinată în luna a treia şi că ea şi Ben sunt extaziaţi", a declarat o sursă pentru National Enquirer.

"Ea şi Ben se întreabă încă dacă să afle sexul copilului", a mai spus sursa.

Affleck şi Garner s-au căsătorit în iunie 2005, după ce s-au întâlnit în 2003, pe platourile de filmare de la "Daredevil".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici