Berlusconi, sfătuit să ceară ajutor pentru tratarea dependenţei de sex

Persoane din anturajul premierului italian, Silvio Berlusconi, îi recomandă acestuia să ceară ajutor specializat pentru a se vindeca de dependenţa de sex, relatează The Sunday Times în ediţia electronică.

61 afișări
Imaginea articolului Berlusconi, sfătuit să ceară ajutor pentru tratarea dependenţei de sex

Silvio Berlusconi, sfătuit să ceară ajutor pentru tratarea dependenţei de sex (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unei biografii a celei de a doua soţii a lui Berlusconi, intitulată Veronica Trend şi redactată pe baza interviurilor cu Veronica Lario, persoane apropiate magnatului italian le-au recomandat celor doi separarea oficială, sfâtuind-o pe Lario ca apoi "să se întoarcă la soţul ei pentru a-l ajuta să se regăsească (...), internându-l într-una dintre clinicile speicalizate în tratarea dependenţei de sex".

"Acest scenariu nu a fost eliminat complet, dar depinde în mare măsură de modul în care presa - în special cea străină - va continua să fie fascinată de viaţa privată a lui Berlusconi", scrie autoarea cărţii, Maria Latella.

Potrivit unei surse citate de Sunday Times, ideea internării într-o clinică pentru o săptămână sau două a apărut pentru prima dată cu puţin timp înainte de summitul G8 din L'Aquila, dar varianta cea mai plauzibilă, agreată şi de premierul italian, este aceea a divorţului.

"Este mai bine să divorţăm. Nu ştiu de unde am această convingere, această forţă. Oricum, el m-a adus în această stare. Aş fi putut continua ani întregi, dar în felul acesta este imposibil", a declarat Lario. "Ceea ce regret cel mai mult este că un bărbat ca Silvio s-a dezamăgit pe el însuşi. A realizat atât de multe, a reuşit atât de multe, iar singurele lucruri despre care vorbesc oamenii acum sunt lucrurile care îi fac pe toţi să uite cine a fost cu adevărat", a adăugat ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici