Bijuterii de Rodrigo Otazu, designer preferat de Lady Gaga, comercializate în România

Bijuterii de Rodrigo Otazu, purtate de numeroase vedete, printre care Lady Gaga, Madonna, Beyonce, Jessica Biel, Jennifer Lopez, Lucy Liu şi Britney Spears, vor putea fi comandate online în România, timp de patru zile, începând de vineri, informează un comunicat.

337 afișări
Imaginea articolului Bijuterii de Rodrigo Otazu, designer preferat de Lady Gaga, comercializate în România

Bijuterii de Rodrigo Otazu, designer preferat de Lady Gaga, comercializate în România

Celebrul designer, cu magazine răspândite în 30 de ţări şi cu un palmares consistent de staruri internaţionale îndrăgostite de creaţiile sale, va fi prezent pe www.fashiondays.ro, cu linia Otazu Sterling Silver, începând de vineri, timp de patru zile.

Caracterizate prin originalitate şi spectaculos, piesele Otazu reprezintă o declaraţie puternică a femeii care alege să le poarte, o femeie sigură pe sine, care se bucură de propria frumuseţe indiferent de vârstă şi căreia îi place să fie remarcată.

Multiple ţinute de pe covorul roşu, dar şi cele etalate de cele patru protagoniste ale francizei "Totul despre sex", în cel de-al doilea lungmetraj, au fost accesorizate cu bijuterii Otazu.

Rodrigo Otazu se inspiră din muzică, arhitectură şi artă, din eleganţa franţuzoaicelor, stilul clasic al femeilor din America, cel experimental al londonezelor şi din alura sexy a italiencelor.

"Totul se reduce la chimie. Moda este despre a fi seducător şi elegant şi acest principiu după care mă ghidez se simte în piesele mele", spune Rodrigo Otazu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici