Biletele la concertul formaţiei Alphaville - 50 de lei

Biletele pentru concertul pe care trupa germană Alphaville îl va susţine pe 5 mai, la Arenele Romane din Bucureşti, au preţul de 50 de lei, se arată pe site-ul Bilete.ro.

1 afișare
Imaginea articolului Biletele la concertul formaţiei Alphaville - 50 de lei

Biletele la concertul formaţiei Alphaville - 50 de lei

Biletele au preţul unic de 50 de lei şi pot fi achiziţionate din librăriile Diverta şi online de pe www.myticket.ro, www.blt.ro şi www.bilete.ro.

Alphaville a mai susţinut un recital la Bucureşti şi de Revelion, urmând să revină în Capitală pe 5 aprilie, pentru un concert la Arenele Romane. De-a lungul timpului, trupa Alphaville a mai concertat în România la diferite evenimente organizate în provincie, precum Sărbătoarea Castanelor, de la Baia Mare, sau Zilele Oraşului, de la Satu Mare.

Alphaville este o formaţie germană de synthpop-rock care s-a bucurat de o mare popularitate în anii '80. Membrii fondatori ai acesteia sunt Marian Gold, Bernhard Lloyd şi Frank Mertens. Trupa s-a intitulat iniţial "Forever Young", la fel ca şi single-ul său de debut. Anul acesta, formaţia a realizat un remake al piesei "Forever Young", care a urcat pe primul loc în topurile oficiale australiene.

De asemenea, Alphaville este cunoscută şi pentru un alt hit, "Big in Japan".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici