Biletele pentru concertul de joi al trupei Iris au fost epuizate

Concertul pe care trupa Iris îl va susţine joi, la Sala Polivalentă din Bucureşti, este sold out, biletele fiind epuizate pentru acest prim show pe care formaţia îl susţine în Capitală după operaţia de transplant hepatic a solistului Cristi Minculescu, din martie.

133 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru concertul de joi al trupei Iris au fost epuizate

Biletele pentru concertul de joi al trupei Iris au fost epuizate (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit casei de discuri Roton, în Sala Polivalentă din Capitală vor fi ocupate 8.000 de locuri.

Concertul va dura aproximativ două ore, piesele pe care trupa le va prezenta fiind cele care au marcat rockul din România.

Tot joi, casa de discuri Roton şi trupa Iris vor lansa "Integrala IRIS", un box-set ce cuprinde întreaga discografie a trupei. Colecţia va fi pusă în vânzare pentru prima oară la Sala Polivalentă, la preţul promoţional de 200 de lei. Pentru ca generaţiile mai tinere să aibă acces şi la materialele discografice din perioada de început a formaţiei, toate cele cinci albume lansate în perioada 1984 - 1993 au fost remasterizate şi reeditate pe suport CD.

După operaţia de transplant hepatic suferită de solist, Iris şi-a reluat concertele, în luna iulie, la Şimleul Silvaniei, de atunci susţinând mai multe show-uri în ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici