Biletele pentru concertul Eric Clapton & Steve Winwood, suplimentate - VIDEO

Biletele pentru concertul pe care Eric Clapton & Steve Winwood îl vor susţine la Bucureşti, pe 11 iunie, pe stadionul "Iolanda Balaş Soter" din Bucureşti, au fost suplimentate, fiind puse în vânzare încă 2.000 de bilete, informează organizatorii.

37 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru concertul Eric Clapton & Steve Winwood, suplimentate - VIDEO

Biletele pentru concertul Eric Clapton & Steve Winwood, suplimentate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cel mai repede s-au epuizat biletele la categoriile de preţ 179,2 lei şi 293 lei, cu locuri pe gazon.

Pentru a răspunde cererii, au fost puse în vânzare încă 2.000 de bilete, la categoriile de preţ 349, 293 şi 179,2 lei, cu locuri amplasate în tribună.

Planul locaţiei poate fi consultat pe www.eventim.ro, unde locurile pot fi alese direct pe schiţa stadionului.

Eric Clapton este singurul muzician inclus de trei ori în Rock and Roll Hall of Fame (ca membru al Yardbirds, al Cream, dar şi ca artist solo). Eric Clapton s-a clasat pe locul al patrulea în topul revistei Rolling Stone "100 cei mai buni chitarişti ai tuturor timpurilor".

La rândul lui, prieten vechi şi fost coleg de trupă cu Clapton, Steve Winwood cântă cu voce de tenor şi este multiinstrumentalist. A câştigat numeroase premii Grammy, iar în 2008, revista Rolling Stone l-a clasat pe locul 33 în topul "100 cei mai buni cântăreţi ai tuturor timpurilor".

Biletele se distribuie exclusiv prin Reţeaua Eventim.ro: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas. Vânzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro

Eric Clapton & Steve Winwood Live în România este un eveniment prezentat de East European Concert şi Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici