Biletele pentru concertul U2 de la Barcelona, vândute în 54 de minute

Cele 90.000 de bilete puse în vânzare pentru concertul pe care trupa irlandeză U2 îl va susţine, pe 30 iunie, pe stadionul Camp Nou din Barcelona, s-au epuizat în doar 54 de minute după ce au fost puse în vânzare, miercuri, potrivit cotidianului catalan La Vanguardia.

96 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru concertul U2 de la Barcelona, vândute în 54 de minute

Biletele pentru concertul U2 de la Barcelona, vândute în 54 de minute

Concertul de la Barcelona reprezintă primul show din cadrul turneului mondial "360°" al celor de la U2.

În doar 54 de minute, cele 90.000 de bilete şi-au găsit cumpărători, în principal prin intermediul site-ului de internet al societăţii spaniole care s-a ocupat de vânzarea acestor bilete, au explicat jurnaliştii de la cotidianul La Vanguardia.

Preţurile pentru acest concert au variat între 30 şi 150 de euro.

Turneul mondial U2, intitulat "360°", care promovează cel mai recent album al trupei, "No Line on the Horizon", va trece şi prin Milano , Paris, Nisa, continuând cu alte concerte susţinute în Germania, Olanda, Irlanda, Suedia, Polonia, Ungaria şi Marea Britanie.

Începând cu 12 septembrie, U2 va continua turneul în SUA şi Canada.

Interesul imens manifestat de fani pentru concertele trupei U2 în Europa au făcut ca biletele pentru concertele din Milano (7 iulie), Paris (11 iulie), Nisa (15 iulie), Amsterdam (20 iulie) şi Göteborg (31 iulie) să fie sold-out. Biletele disponibile pentru concertele din Paris, Berlin, Gelsenkirchen şi Zagreb vor fi scoase la vânzare vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici