Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, acuzată de incest: Are o relaţie cu "fiul" secret al cântăreţei - VIDEO

Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, a fost văzută în public când se săruta cu Nick Gordon, tânărul pe care cântăreaţa l-a invitat să locuiască alături de ea şi pe care l-a tratat de atunci ca pe fiul ei.

1498 afișări
Imaginea articolului Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, acuzată de incest: Are o relaţie cu "fiul" secret al cântăreţei - VIDEO

Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, acuzată de incest: Are o relaţie cu "fiul" secret al cântăreţei

Whitney Houston l-a invitat pe Nick Gordon, în urmă cu peste 10 ani, să locuiască în casa ei, alături de ea şi de fiica ei, după ce a aflat că mama băiatului nu mai putea să îl crească. Acum, după moartea cântăreţei, Bobbi Kristina este implicată într-o relaţie cu Nick Gordon, cuplu contestat ca fiind incestuos de bunica Cissy Houston.

Bobbi Kristina şi Nick Gordon au fost văzuţi în public când se sărutau. Fiica lui Whitney Houston a apărut chiar cu un inel pe deget şi se zvoneşte că cei doi s-au logodit, informează Daily Mail.

Bunica lui Bobbi Kristina, Cissy, consideră însă că relaţia dintre cei doi este incestuoasă. "Ce fac ei este incestuos", a spus ea, precizând că Nick, 22 de ani, profită de vulnerabilitatea fetei în vârstă de 19 ani.

Prietenii tinerei precizat însă că Bobbi Kristina nu o ascultă pe bunica ei: "Nu poate să mulţumească pe toată lumea aşa că face ce îi place măcar o dată".

Un alt prieten a menţionat că Nick a cerut-o de soţie pe Bobbi Kristina pe 10 martie, iar aceasta a acceptat.

Nick chiar a postat pe Twitter un mesaj în care afirmă că relaţia lui cu Bobbi Kristina a devenit mai strânsă: "Da, ne-am apropiat mai mult. Şi ce dacă?".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici