Bonnie Tyler cântă la Sfântu Gheorghe

Cântăreaţa Bonnie Tyler va susţine, duminică seara, începând cu ora 19.00, pe scena principală amplasată în centrul oraşului Sfântu Gheorghe, în cadrul Zilelor oraşului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

848 afișări
Imaginea articolului Bonnie Tyler cântă la Sfântu Gheorghe

Bonnie Tyler cântă la Sfântu Gheorghe

”Nu ştiu dacă se poate face o ordine între cei care vor concerta sau au concertat în această ediţie a Zilelor Sfântu Gheorghe, dar cred că, în orice caz, Bonnie Tyler este probabil cel mai mare nume (…). Artista are o mulţime de premii. Şi-a început cariera la sfârşitul anilor ’70 cu piesele <<Lost in France>> şi <<It’s a heartache>>, a avut apogeul prin anii 1980 când peste tot a fost în vârful topurilor muzicale cu <<Total eclipse of my heart>> (...). Artista este din ce în ce mai greu de găsit, fiindcă la valoarea, experienţa şi viaţa sa (…), nu mai face turnee aşa mari. Ea vine din Marea Britanie, dă concertul şi pleacă înapoi”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Erdély András, purtătorul de cuvând al evenimentului.

Aflate la cea de-a XXV-a ediţie, Zilele Sfântu Gheorghe cuprind peste 250 de puncte de program. Manifestările au debutat în 16 aprilie, cu concertul susţinut de către Bogányi Gergely, din Ungaria, la pianul inovator din fibră de carbon pe care acesta l-a creat şi a continuat cu diverse activităţi culturale.

Vineri, 22 aprilie, a avut loc deschiderea festivă a Zilelor Sfântu Gheorghe, printr-o paradă a fanfarei de la Reci şi o paradă cu un balaur confecţionat din diverse materiale. În cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe, vineri seară a urcat pe scenă trupa ”Vunk”, iar sâmbătă, Andra, manifestările continuând până duminică seară, când 555 de lampioane vor fi lansate pentru a marca, simbolic, cei 555 de ani de la prima atestare documentară ca oraş a localităţii Sfântu Gheorghe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici