Brad Pitt a avut un accident de motocicletă - VIDEO

Actorul american Brad Pitt a avut un accident de motocicletă minor, sâmbătă, în Los Angeles, el pierzând controlul vehiculului într-o intersecţie, informează tmz.com.

1227 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt a avut un accident de motocicletă - VIDEO

Brad Pitt a avut un accident de motocicletă (Imagine: Captură video)

Brad Pitt a pierdut controlul asupra motocicletei sale într-o intersecţie, a căzut de pe aceasta, apoi a mutat-o pe marginea şoselei şi a intrat într-o clădire de apartamente.

Starul a fost fotografiat mai devreme în aceeaşi zi conducându-şi motocicleta în cartierul Beverly Hills din Los Angeles.

La începutul acestei săptămâni, el a primit cadou o nouă motocicletă, însă nu aceasta a fost cea cu care a avut accidentul.

Starul din "Ticăloşi fără glorie" poate fi frecvent observat plimbându-se prin Los Angeles pe motocicletă, el având mai multe vehicule de acest tip.

Brad Pitt a fost nominalizat la ediţia din acest an a premiilor Oscar, pentru rolul din "Strania poveste a lui Benjamin Button".

Pitt, iubitul actriţei Angelina Jolie, împreună cu care are şase copii, va putea fi văzut în curând şi în cel mai recent film regizat de Terrence Malick, "Tree of Life".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici