Brad Pitt a cumpărat bijuterii în valoare de 250.000 de dolari pentru Angelina Jolie

Brad Pitt a cheltuit peste 250.000 de dolari pe bijuterii cu diamante, pe care le-a cumpărat pentru partenera sa de viaţă, Angelina Jolie, în timpul unei singure vizite pe care actorul american a făcut-o într-un magazin de bijuterii din Hong Kong.

262 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt a cumpărat bijuterii în valoare de 250.000 de dolari pentru Angelina Jolie

Brad Pitt a cumpărat bijuterii în valoare de 250.000 de dolari pentru Angelina Jolie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Brad Pitt şi Angelina Jolie - care au câştigat 50 de milioane de dolari numai anul acesta, devenind cuplul de actori cel mai bine plătit de la Hollywood - au cumpărat extravagantele bijuterii de la Emperor Watch And Jewellery Store, informează dailymail.co.uk.

Actorul în vârstă de 49 de ani "a cumpărat un ceas Parmigiani, brand elveţian cunoscut pentru calitatea articolelor sale, precum şi alte bijuterii", a declarat pentru revista People Kristy Yue, manager asistent pentru relaţiile cu publicul al respectivului magazin de bijuterii.

Brad Pitt a mai cumpărat pentru partenera lui de viaţă un colier din aur roz de 18 carate, denumit "Rază de Soare", cu un pandantiv rotund de diamant, care reprezintă pasiunea, precum şi o brăţară norocoasă din argint, despre care se spune că aduce fericire şi siguranţă.

În prezent, Angelina Jolie se află la Sydney, în Australia, împreună cu trei dintre copiii lor, în timp ce Brad Pitt se află în Marea Britanie, alături de gemenii Knox şi Vivienne.

Actriţa americană Angelina Jolie va turna cel de-al doilea film din cariera ei de regizoare, intitulat "Unbroken", în oraşul Sydney şi în câteva regiuni rurale din statul australian New South Wales, au anunţat marţi autorităţile locale. În ultimele săptămâni, celebra actriţă s-a aflat la Sydney, căutând cele mai potrivite zone în care să îşi filmeze noul proiect cinematografic.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au cunoscut în 2005 pe platoul de filmare al peliculei "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith", unde au interpretat un cuplu de asasini profesionişti. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în acelaşi an, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună din 2005 şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici