Brad Pitt a cumpărat un avion Spitfire, cu 2 milioane de dolari

Brad Pitt a cumpărat un avion Spitfire cu 2 milioane de dolari, după ce actorul american a devenit în ultima vreme extrem de interesat de diverse obiecte şi evenimente care au legătură cu Al Doilea Război Mondial.

263 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt a cumpărat un avion Spitfire, cu 2 milioane de dolari

Brad Pitt a cumpărat un avion Spitfire, cu 2 milioane de dolari (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Totodată, starul hollywoodian va lua lecţii de pilotaj la Boultbee Flying Academy din Oxford, informează contactmusic.com.

Actorul, în vârstă de 49 de ani, a dezvoltat o veritabilă fascinaţie pentru Al Doilea Război Mondial în timpul filmărilor pentru cel mai recent lungmetraj al său, "Fury", şi a decis să plătească o mică avere (2 milioane de dolari) pentru un avion Spitfire, folosit de Royal Air Force în acest conflict mondial, ce a avut loc între 1939 şi 1945.

"Brad, care a făcut absolut totul pentru a intra în spiritul acelei epoci, dormind în tranşee şi învăţând să conducă un tanc pentru acel film, a investit într-una dintre maşinile intrate în legenda celui de-Al Doilea Război Mondial", a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

Brad Pitt va lua lecţii de pilotaj la Boutlbee Flying Academy din Oxford, unde cursanţii sunt învăţaţi să piloteze avioane Spitfire în condiţii de deplină siguranţă.

"Nu facem comentarii pe seama numelor cursanţilor noştri, dar unii dintre ei sunt celebri. Achiziţionarea de avioane Spitfire este o practică foarte populară în rândul persoanelor bogate", a declarat purtătorul de cuvânt al acestei şcoli de pilotaj.

Brad Pitt este ocupat în această perioadă cu filmările de la thrillerul "Fury", în apropiere de penitenciarul "The Mount", aflat lângă satul Bovingdon din comitatul britanic Hertfordshire.

Starul hollywoodian intenţionează să recruteze câţiva deţinuţi din acel penitenciar, în care sunt încarceraţi prizonieri din categoria C - persoane care nu sunt considerate de încredere în libertate -, pentru a face figuraţie în film, ca parte a programului de reeducare şi reintegrare în societate.

Brad Pitt interpretează rolul principal în drama "Fury", inspirată din evenimente petrecute în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. În filmul "Fury", Brad Pitt interpretează rolul sergentului Wardaddy, comandantul unui echipaj de cinci soldaţi de pe un tanc Sherman, care trece în spatele liniilor inamice într-o misiune deosebit de periculoasă.

"Fury" va fi lansat pe marile ecrane în noiembrie 2014.

Logodnica starului american, actriţa Angelina Jolie, deţine licenţa de pilot de avion încă din 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici