Brad Pitt, dezvăluiri în premieră despre filmul Troia. Cum i-a afectat cariera

Brad Pitt a mărturisit că filmul „Troia / Troy”, al cărui intrigă şi scenariu i-a displăcut profund, l-a făcut să-şi reformuleze planurile legate de carieră şi că după această peliculă a hotărât să aleagă cu o mai mare atenţie scenariştii şi regizorii cu care lucrează, arată New York Times.

4506 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt, dezvăluiri în premieră despre filmul Troia. Cum i-a afectat cariera

Brad Pitt, dezvăluiri în premieră despre filmul Troia. Cum i-a afectat cariera

Actorul de 55 de ani a jucat rolul lui Ahile în filmul din 2004 şi a recunoscut că proiectul l-a motivat să lucreze cu regizori mai puternici şi în filme cu poveşti mai profunde, deoarece povestea şi evoluţia personajului său din ”Troia / Troy” nu i-au plăcut.

Într-un interviu acordat ziarului The New York Times, Brad a spus: ”Abia acum pot recunoaşte că am fost nevoit să joc în «Troia / Troy» pentru că pierdusem un alt rol important. Mi-am dat seama că felul în care a fost exploatat scenariul nu a fost aşa cum m-aş fi aşteptat. În plus, am făcut şi propriile mele greşeli în film. Totul era mult prea concentrat în jurul personajului meu, iar asta m-a scos din minţi. Regizorul nu a lăsat loc pentru mister. Aşa că, din acel moment, am decis că mă voi implica numai în poveşti de calitate. Această decizie mi-a influenţat activitatea în cinematografie în cei zece ani care au urmat”.

Vedeta care a jucat recent în pelicula lui Quentin Tarantino, ”Once Upon a Time in Hollywood”, a recunoscut, de asemenea, că a regretat felul în care a jucat în cea de-a doua jumătate a filmului din 1995, ”Armata celor 12 maimuţe/12 Monkeys”, chiar dacă i-a adus o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar.

Brad Pitt este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur, dar a adunat şi trei nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele ”Strania poveste a lui Benjamin Button”, ”Armata celor 12 maimuţe” şi "Moneyball". În 2013, a primit primul său premiu Oscar din carieră, în calitate de producător al lungmetrajului ”12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave”. O a doua nominalizare la Oscar ca producător a primit-o în 2016, pentru filmul ”The Big Short”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici